Gå med i Matvärlden VIP!

Gå med i Matvärldens uppskattade kundklubb Matvärlden VIP och få alla våra bästa erbjudanden och exklusiva klipp först av alla till din telefon.

Såhär enkelt går du med:
Skicka ett sms med ordet MATVARLDEN till 71720.

Det är kostnadsfritt att gå med och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. Vi skickar cirka 2 SMS per vecka, ett på söndag kväll och ett i veckan. Skulle du vilja gå ur klubben SMSa MVSTOP till 71720.

Veckans erbjudanden Veddesta & Vällingby!
Tipsa en vn
Mitt namn


Min vn namn


Min vn e-post


Kontrollsiffror:

Skickar  
Veckans erbjudanden Tensta!
Tipsa en vn
Mitt namn


Min vn namn


Min vn e-post


Kontrollsiffror:

Skickar  

Välkommen till Matvärlden!

Matvärlden är norra Europas största dagligvarukedja med fokus på all världens mat. I våra butiker hittar du mat från Sverige och hela världen samlat under ett tak.

Vår affärsidé är vara ”game changers” i matkultur och dagligvaruhandel samt erbjuda kvalitativa matvaror till ett lågt pris.

Vi finns idag i Veddesta, Vällingby och Tensta i Stockholmsområdet, samt snart även i Kungens Kurva.

Med Sveriges största utländska matsortiment, vassa erbjudanden, mångspråkig personal, butiksbakat bröd från grunden, välfyllda diskar med fisk & egenstyckat kött, café, restaurang (Matvärlden Veddesta) och gratis parkering hittar du något för alla smaker på Matvärlden.

Matvärlden är vinnare av Dagligvarugalans pris ”Årets Butik” för Sveriges bästa matbutik.

Varmt välkommen att föra världen lite närmare med oss!

Gå med i Matvärlden VIP!

Klicka här för att gå med i vår kundklubb Matvärlden VIP och få våra bästa erbjudanden och exklusiva klipp först av alla, direkt till din mobiltelefon (meddelande öppnas i mobilen, klicka därefter SKICKA).